Minder aantrekkelijk na je zwangerschap

Als je borsten, bijvoorbeeld na een zwangerschap, zijn gaan hangen en hun vorm zijn verloren dan kan dit veel met je doen. Je voelt je misschien minder aantrekkelijk en zit niet meer zo lekker in je vel. Sommige vrouwen nemen dit voor lief en anderen hebben er geen last van. Als je er wel last van hebt, dan zit je in een lastige situatie. Want wat moet je er nu aan doen. In eerste instantie lijkt er weinig aan te doen. Je kunt een andere soort BH gaan dragen voor de buitenwereld. De borsten zullen daar niet hun originele vorm van terugkrijgen. Een andere oplossing zou een borstlift of een Borstvergroting kunnen zijn.

Borsten laten liften

borstvergrotingBij een borstlift wordt getracht de borsten in hun oude staat terug te brengen. Het zijn plastisch chirurgen die u hierbij kunnen helpen. Naast een borstlift kan er ook gedacht worden aan bijvoorbeeld een borstvergroting. Een manier om de borsten ook een grotere cup te geven. Voor sommige vrouwen is dit het moment om dit direct te overwegen. Wellicht lopen ze al enige tijd met de gedachten rond dat de borsten wel een maatje groter zouden mogen. Een borstvergroting wordt met silicone implantaten gedaan in de meeste gevallen. Ook zijn er mogelijkheden om dit met eigen vet te laten doen.

Veel vrouwen willen na hun zwangerschap ook graag wat meer geld overhouden. Een kind kost nu eenmaal geld. Besparen met een goedkoper telefoonabonnement is dan ook een goede optie, een sim only abonnement kan daarbij helpen.

Met een sim only ben je eigenlijk altijd een stuk voordeliger uit, maar ook kan er tussen verschillende sim only aanbieders nog een groot verschil zijn. Soms kun je extra kortingen krijgen als je een beetje goed zoekt. Dus vergelijk hier ook zeker de beste aanbiedingen op basis van jouw wensen.

Kostprijs van een borstvergroting / lift

De borsten laten vergroten in een (privé) kliniek is eigenlijk nooit vergoed door de zorgverzekeraar. U zult dit vaak zelf moeten betalen. Bij een vergroting van de borsten kunt u uitgaan van een ingreep van ongeveer €3000. Sommige klinieken zijn iets goedkoper, anderen iets duurder. Als u dit overweegt is het wel iets om goed over na te denken. Ten eerste is het natuurlijk een boel geld om uit te geven. Maar daarnaast is het natuurlijk wel een ingreep in uw lichaam. Er zijn ook diverse risico’s met het uitvoeren van deze ingreep. Bespreek deze risico’s met uw arts en u kunt zelf bepalen of u door wilt gaan met de ingreep.

Naast het vergroten van borsten is er ook veel interesse in liposuctie, bedoeld om vet weg te krijgen op plekken waar dit met een dieet niet lukt. Ook hier is het handig eerst met een plastisch chirurg te overleggen.