Laat je man het langer uithouden in bed

Wanneer je in een relatie hebt, zijn er natuurlijk diverse zaken belangrijk. Ten eerste is het voornamelijk belangrijk dat jullie elkaar aantrekkelijk en leuk vinden. En dat jullie het een beetje gezellig hebben samen. Seks speelt daar een belangrijke rol in. En daar gaat het in het begin vaak nog wel heel erg goed mee. Maar je ziet toch vaak dat het na verloop van tijd toch wat minder gaat worden. Zo zijn mannen die te snel klaarkomen een veelgehoorde klacht.

Dat is voor de vrouw natuurlijk ook erg vervelend, want over het algemeen heeft een vrouw langer de tijd nodig dan een man. Maar gelukkig is er wel iets te doen om je man het langer vol te laten houden. En daar willen het vandaag eens over gaan hebben in dit artikel.

Doen jullie het wel vaak genoeg?

Wanneer een man een tijdje geen seks gehad heeft, kan de spanning behoorlijk oplopen. Als jullie dan weer eens het bed met elkaar delen, kan de spanning zo groot worden dat het snel gedaan is. Daarom is het belangrijk om regelmatig seks te hebben. Toch minstens enkele keren per week. Als dat niet lukt door de drukke planning, probeer je man dan wel af en toe te laten klaarkomen. Bijvoorbeeld met wat handwerk. Wanneer jullie dan seks hebben, kan hij het hopelijk wat langer volhouden.

Laat je man oefeningen doen

Wist je dat je het klaarkomen uitstellen kunt oefenen? Er is een spier die de PC spier heet, met deze spier kan je man meer controle krijgen over het moment waarop hij klaarkomt. Je kunt deze spier heel goed trainen. Op het internet zijn diverse oefeningen te vinden. Hij kan dit gewoon tijdens het werk of in de auto doen. Door de spier meer te trainen krijgt hij uiteindelijk meer controle en kan hij het veel langer uithouden.

Categorie├źnweb